joi, 17 septembrie 2009

Adevarul Lehman Brothers

"Am fost palmuit, am fost invinuit. Si se va intampla din nou. Pot sa suport asta. Sa inceapa", spune fostul CEO al Lehman Brothers, Richard Fuld, in primul interviu acordat dupa falimentul bancii de investitii. Tot el mai afirma ca se va intreba pana in ziua mortii de ce guvernul american si Rezerva Federala au refuzat sa salveze Lehman Brothers, desi au facut acest lucru  cu alte institutii financiare.

Fuld, acum in varsta de 63 de ani, a preluat conducerea bancii in 1994, cand aceasta trecea prin vremuri grele, si a ajutat-o sa revina in topul companiilor de pe Wall Street, aceasta fiind pana momentul prabusirii cea de-a patra banca de investitii din Statele Unite. La 15 septembrie 2008, banca intra sub protectia falimentului - cel mai mare din istoria SUA.

In ceea ce priveste adevarul, fostul CEO isi intareste afirmatia : "Stii ce, oamenii spun tot felul de prostii, nu stiu adevarul, dar nu-l vor afla de la mine". Suparati pe decizia guvernului de a salva Bear Stearns, Fannie Mae si Freddie Mac, AIG si a nu salva Lehman Brothers sunt si fostii angajati.

Sursa : Business Standard



Contul meu de pe Aukro unde puteţi gasi diferite licitaţii cu obiecte interesante :
http://www.aukro.ro/show_user_auctions.php?uid=10861877


Aici puteţi gasi şi alte obiecte interesante:
http://www.okazii.ro/catalog?view_list=1&user_list=mhcrnl


Website counter

Niciun comentariu: